Turisme

“Tàrbena, mirador de ses dues Marines”
Et convidem a descobrir-nos. No ens faltes!!
Endinsar-se en “Sa nostra Vall” de Tàrbena significa obrir un gran ventall de possibilitats d’oci, relax i gaudi. Més enllà de la història, l’art i la cultura deixats per l’empremta de íberos, romans, àrabs i altres civilitzacions al seu pas per aquestes terres, ens trobem amb uns recursos naturals de gran bellesa paisatgística i mediambiental. Envoltats d’ametlers, cirerers i oliveres, aromatizados per romaní, timó i camamilla, cada estació és una festa amb els seus colors, olors i ritmes, des de la bella floració dels ametlers a la primavera fins a la rugosidad gelada de la serra del Ferrer durant el nostre suau hivern.

La nostra gastronomia també mereix el seu temps, destacant l’elaboració d’embotits, oli i mel. Disposem de diversos Bars i Restaurants de famós nom, autèntica cuina mediterrània amb sabor a horta i tradició.

No oblides visitar el “Castell dels Moros”, l’Església Parroquial amb el seu magnífic Belén i la seua façana policromada, les Cuevas del Somo, de ses Lletres i del Moret, “Sa Font Blanca” i “Sa Font dels Taronjers”, el Barranc de “Ses Lletres”, el Caseriu de Bijauca, …

La nostra història

El Virrey de Palma de Mallorca va enviar a 17 famílies a repoblar-la amb el que Tàrbena va adquirir nova identitat cultural. El tret característic d’aquest poble és el paisatge de muntanya. De clima suau encara que amb alguna nevada esporàdica.

Com arribar

Trobar-nos és molt fàcil, estem en la “Marina Baixa”, a 27 Km. de Benidorm, 25 Km Peatge A7 en l’Eixida nº 64 a Altea adreça CV-115 Callosa d’en Sarrià
Share This